Ikkuna- ja oviremontti

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ikkuna- ja oviremontit Lapissa

Missä kunnossa ovat ikkunasi tai ovesi? Ikkuna- ja oviremontti säästää kylmillä ilmoilla lämmityskuluissa huomattavasti, kun lämmin ilma ei pääse vuotamaan ulos. Lapin Rakennuspojat Oy toteuttaa ikkuna- ja oviremontit Keski- ja Etelä-Lapin alueella. Lue lisää remonteista ja kysy meiltä tarjousta! Yleensä ikkuna- ja oviremontti hoidetaan samalla kertaa. Palvelemme niin yksityisiä, yrityksiä kuin julkistakin hallintoa.


Onnistunut oviremontti ei haittaa asukkaiden elämää

Ammattilaiset pystyvät hoitamaan oviremontin ripeästi, ilman että se häiritsee kiinteistön asukkaita. Jos ovien vaihto tehdään taloyhtiöön, asukkaita tiedotetaan oviremontista hyvissä ajoin. Autamme valitsemaan oikeanlaiset ovet, jotka ovat paitsi miellyttävät silmälle, myös energiatehokkaat.


Ikkunaremontti säästää suuresti lämmityskuluissa

Ikkunoillasi on suuri merkitys kiinteistön energiankulutukseen. Nykyaikaiset laatulasit voivat maksaa itsensä takaisin jo 5-10 vuodessa lämmityskulujen laskussa. Hyvät lasit toimivat myös erinomaisena äänieristeenä. Kiinteistöstä riippuen, parhaimmillaan ikkunaremontti on päivässä tehtävä nopea remontti. 

Tilaa ikkuna- ja oviremontti ammattilaiselta

Jos ovi repsottaa ja ikkunat kaipaavat vaihtoa, soita Lapin Rakennuspojat hätiin! Palvelemme koko Keski- ja Etelä-Lapin alueella.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko remontti- tai rakennuspalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin rakennus- tai remontointitarpeistasi oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2000 €/hlöä kohden (4000 €/talous).

Tutustu lisää »

Soita meille numeroon 0400 691 083 tai lähetä sähköpostia info@lapinrakennuspojat.fi