Kattavat remontti- ja rakennuspalvelut Rovaniemeltä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kestäviä ratkaisuja yksityisille ja yrityksille

Oletko rakentamassa uutta omakotitaloa? Etsitkö kattoremontille tekijää? Tarvitsisiko taloyhtiösi uuden roskakatoksen? Puuttuuko pihastasi autotalli?

 

Lapin Rakennuspojat Oy tarjoaa kattavat remontti- ja rakennuspalvelut aina perustuksista lähtien viimeiseen naulanlyöntiin saakka. Olitpa sitten yksityisasiakas tai taloyhtiön tai kunnan edustaja, ja kotipaikkasi esimerkiksi Rovaniemi, Kittilä, Tornio tai Pelkosenniemi, meiltä saat luotettavaa ja laadukasta palvelua, aina aikataulussa. Voit tilata meiltä joko kokonaisvaltaisen palvelun tai osatoteutuksen – kaikki hoituu sovitusti!

Uudisrakentaminen avaimet käteen -palveluna tai osatoteutuksena

Kun asioit kanssamme, voit luottaa siihen, että saat viimeisteltyä ja korkealaatuista jälkeä, rehtiä palvelua ja toimitukset sovituissa aikatauluissa. Rakennuspalvelutiimimme toteuttaa mm. nämä:

 • Omakotitalot
 • Rivitalot
 • Vajat, autotallit ja autokatokset
 • Varastot ja hallit
 • Roskakatokset

 

Räätälöimme rakennuspalvelut kohteen ja tarpeen mukaan. Viimeistelemme esimerkiksi märkätilat valmiiksi tai teemme valmista vain katolle saakka, säältä suojaan. Tarvittaessa saat meiltä koko paketin avaimet käteen -palveluna.

Kustannustehokas kattoremontti 

Kun kattosi kaipaa korjausta tai uusimista, tilaa kattoremontti Lapin Rakennuspojat Oy:ltä! Toteutamme ammattitaitoiset kattoremontit niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin varastoihin ja muihin lisärakennuksiin. Teemme kattoremontit kokeneesti ja asennamme niin tiilikatot, huopakatot kuin peltikatotkin


Asennamme myös piipunpellitykset ja piipunhatut samalla kertaa - tai omana urakkanaan, jos kattosi on muuten jo kunnossa. Piipunpellitys takaa piipun vesitiiviyden ja suojaa savupiippua sateelta, tuulelta ja lumelta. Lisäksi saat asennettuna myös laadukkaat kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat sekä seinä- ja lapetikkaat. Ne eivät pelkästään turvaa ihmisiä ja rakenteita, mutta ovat myös lakisääteisiä. Kattosiltojen ja lapetikkaiden avulla varmistat, että katolla on turvallista liikkua ja tehdä puhdistus- ja huoltotöitä. Lumiesteiden avulla pienennät kinoksisen katon alla liikkuvien ihmisten loukkaantumisriskiä.

Milloin kattoremontti sitten on ajankohtainen? Oikea aika tehdä kattoremontti on silloin, kun mitään vahinkoja ei ole vielä ehtinyt tapahtua. Esimerkiksi 25-vuotias tiilikatto alkaa huomaamatta päästää vettä tiilien alle kovalla tuulella ja sateella, tai naulankantojen muovitiivisteet alkavat hapertua, ja päästää vettä välipohjaan. Jos odotat liian pitkään, mahdolliset vuodot tekevät äkkiä pahaa jälkeä välikatossa, ja remontista tulee huomattavasti suurempi lasku.

Sauna- ja kylpyhuoneremontti toiveen mukaan

Haluaisitko uudistaa saunasi? Ovatko kylpyhuoneen kaakelit halkeilleet ja pinnat uudistuksen tarpeessa? Tiimimme remontoi uuden saunan ja kylpyhuoneen toiveesi mukaan. Meillä työt etenevät aikataulussa ja lopputulos on viimeistelty ja suunnitelmien mukainen. Kylpyhuone- ja saunaremonttimme kattavat koko paketin, johon kuuluvat mm.

 • Maalaukset
 • Tapetoinnit
 • Laatoitustyöt
 • Vesieristystyöt
 • Lauteiden asennukset (lauteet tilataan yhteistyökumppaniltamme)
 • Sähkö- ja LVI-työt luotettavien partnereiden kautta

Energiatehokkaat ikkuna- ja oviremontit

Missä kunnossa ovat kiinteistösi ikkunat tai ovet? Ikkuna- ja oviremontti säästää kylmillä ilmoilla lämmityskuluissa huomattavasti, kun lämmin ilma ei pääse vuotamaan ulos. Ikkuna- ja oviremontti voidaan hoitaa toimestamme tehokkaasti samalla kertaa. Ikkunoillasi on suuri merkitys kiinteistön energiankulutukseen. Nykyaikaiset laatulasit voivat maksaa itsensä takaisin jo 5–10 vuodessa lämmityskulujen laskussa. Hyvät lasit toimivat myös erinomaisena äänieristeenä. Kiinteistöstä riippuen, parhaimmillaan ikkunaremontti on päivässä tehtävä nopea remontti.

 

Tiimimme toteuttaa oviremontin ripeästi, ilman että se merkittävästi häiritsee kiinteistön asukkaita. Jos ovien vaihto tehdään taloyhtiöön, asukkaita tiedotetaan oviremontista hyvissä ajoin. Autamme valitsemaan oikeanlaiset ovet, jotka ovat paitsi miellyttävät silmälle, myös energiatehokkaat.

Tilaa toteutus rakennustiimiltämme!

Jos toiveenasi on sujuva ja kestävä toteutus, rovaniemeläinen Lapin Rakennuspojat auttaa mielellään! Olipa kyseessä uudisrakentaminen tai jokin ulko- tai sisäremontti, meiltä löydät tekijät!

Ota yhteyttä!