Kattoremontti Keski- ja Etelä-Lappiin

Kun kattosi kaipaa korjausta tai uusimista, tilaa kattoremontti Lapin Rakennuspojat Oy:ltä! Toteutamme ammattitaitoiset kattoremontit niin omakotitaloihin, rivitaloihin kuin varastoihin ja muihin lisärakennuksiin. Toimimme Keski- ja Etelä-Lapissa.

Vesikatto ja piipunpellitykset kuntoon ajoissa

Oikea aika tehdä kattoremontti on silloin, kun mitään vahinkoja ei ole vielä ehtinyt tapahtua. Esimerkiksi 25-vuotias tiilikatto alkaa huomaamatta päästää vettä tiilien alle kovalla tuulella ja sateella, tai naulankantojen muovitiivisteet alkavat hapertua, ja päästää vettä välipohjaan. Jos odotat liian pitkään, mahdolliset vuodot tekevät äkkiä pahaa jälkeä välikatossa, ja remontista tulee huomattavasti suurempi lasku.

Teemme kattoremontit kokeneesti ja asennamme niin tiilikatot, huopakatot kuin peltikatotkin. Kokeneet työmiehemme hoitavat remontin varmasti ja turvallisesti, ja sinä voit asua jälleen huoletta kestävän katon alla. Asennamme myös piipunpellitykset ja piipunhatut samalla kertaa - tai omana urakkanaan, jos kattosi on muuten jo kunnossa. Piipunpellitys takaa piipun vesitiiviyden ja suojaa savupiippua sateelta, tuulelta ja lumelta.

Kattoturvatuotteet asennettuna

Meiltä saat asennettuna myös laadukkaat kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, kattosillat sekä seinä- ja lapetikkaat. Ne eivät pelkästään turvaa ihmisiä ja rakenteita, mutta ovat myös lakisääteisiä. Kattosiltojen ja lapetikkaiden avulla varmistat, että katolla on turvallista liikkua ja tehdä puhdistus- ja huoltotöitä. Lumiesteiden avulla pienennät katon alla liikkuvien ihmisten loukkaantumisriskin, etteivät lumi ja jää putoa hallitsemattomasti ohikulkijoiden niskaan. Tikkaat toimivat katolle pääsemisen helpottamiseksi myös usein tärkeänä hätäpoistumistienä esimerkiksi tulipalon sattuessa.

Tilaa kattoremontti ammattilaiselta

Jos katto vuotaa, soita Lapin Rakennuspojat hätiin! Toivoisimme kuitenkin, että ennakoit ja soitat jo aikaisemmin, niin voimme remontoida katon ja asentaa sinne tärkeät turvatuotteet ajoissa. Palvelemme koko Keski- ja Etelä-Lapin alueella.

Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko remontti- tai rakennuspalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin rakennus- tai remontointitarpeistasi oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2000 €/hlöä kohden (4000 €/talous).

Tutustu lisää »

Soita meille numeroon 0400 691 083 tai lähetä sähköpostia info@lapinrakennuspojat.fi