Luotettavaa ja laadukasta rakennus- ja remontointipalvelua

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kattoremontti

Korjaamme ja asennamme tiili-, huopa- ja peltikatot ammattitaidolla sekä myymme ja asennamme piipunpellitykset ja kattoturvatuotteet.

Kylpyhuoneremontti

Toteutamme luotettavasti ja laadukkaasti sauna- ja kylpyhuoneremontit omakotitaloihin, rivitaloihin ja kesämökkeihin.

Reilu rakennusliike Rovaniemellä

Lapin Rakennuspojat Oy on monipuolinen ja ammattitaitoinen rakennusliike Rovaniemellä. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, kuntia ja kaupunkeja Etelä- ja Keski-Lapin alueella. Tutustu palveluihimme sivuillamme ja ota yhteyttä!


Laadukkaat uudisrakennus- ja remontointipalvelut

Ammattitaitoiset palvelumme kattavat niin uudisrakentamisen kuin remontoinnin ja saneeraukset aina vajoista ja roskakatoksista omakoti- ja rivitalojen rakennukseen ja pienistä maalaustöistä kattaviin kylpyhuoneremontteihin. Laadukkaiden yhteistyökumppaniemme kautta hoituvat myös rakentamiseen ja remontteihin liittyvät sähkö- ja LVI-työt. Tutustu palveluihimme alla olevista linkeistä!

Tilaa rakennuspalvelut kokeneelta ammattilaiselta

Kun kotisi tai kiinteistösi on remontin tarpeessa tai olet rakentamassa uutta, kannattaa palkata kokenut ja asiantunteva tekijä toteuttamaan urakka. Lapin Rakennuspojat Oy toteuttaa rakennustyöt ja remontit laadukkaasti ja sovitussa aikataulussa koko Etelä- ja Keski-Lapin alueella. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Millaisia rakennuspalveluja sinä tarvitset?

Löysitkö listalta palvelun, jota itse kaipaat? Löysit taikka et, kannattaa joka tapauksessa olla yhteydessä meihin. Keskustellaan tarkemmin rakennus- ja remontointitarpeistanne ja tehdään urakallenne tarjous. Palvelemme asiakkaitamme koko Etelä- ja Keski-Lapin alueella.
Ota yhteyttä!

Kiinnostuitko remontti- tai rakennuspalveluistamme?

Kerro meille tarkemmin rakennus- tai remontointitarpeistasi oheisella lomakkeella ja lähetä se meille yhteystietojesi kera. Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!

Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota sähköpostitse.
Minulle saa jatkossa lähettää tarjouksia ja informaatiota tekstiviestitse.

Muistathan hyödyntää kotitalousvähennyksen!

Kotona tai vapaa-ajan asunnolla teetetystä työstä voi saada kotitalousvähennystä 2000 €/hlöä kohden (4000 €/talous).

Tutustu lisää »

Soita meille numeroon 0400 691 083 tai lähetä sähköpostia info@lapinrakennuspojat.fi